Лицензирани букмейкъри в България

Виртуалните магазини за залагания са чудесен начин да се забавлявате, да утолявате жаждата си за хазарт и да печелите добре. Но всичко това е възможно само когато залагате в сайтовете на лицензирани, надеждни и сигурни букмейкъри. Пълен списък на такива компании, които официално предоставят услугите си в България и се отличават с честни и прозрачни плащания, ще намерите в нашия преглед.

Букмейкъри БГ

1
100
60% + 60 Завъртания
Бонус за добре дошли
2
100
120% до 300 EUR + 120 Безплатни Завъртания
Бонус за добре дошли
3
99
БОНУС 100% ДО 2000ЛВ. + 200 FS
Бонус за добре дошли
4
99
Бонус за Депозит 200 % до 200 лв
Бонус за добре дошли
5
99
900 BGN + 250 Безплатни завъртания
Бонус за добре дошли
6
99
100% до € 300 + 25 завъртания
Бонус за добре дошли
7
98
Бонус 400%
Бонус за добре дошли
8
98
1600 лв. + 200 завъртания
Бонус за добре дошли
9
98
Бонуси с въртене x1
Бонус за добре дошли
10
98
100% up to €250
Бонус за добре дошли
11
97
100% + 100 безплатни завъртания
Бонус за добре дошли
12
97
2400 лв. + 220 fs
Бонус за добре дошли
13
97
100% до 250 EUR
Бонус за добре дошли
14
97
10% С x5 Депозит залагане
Бонус за добре дошли
15
97
100% от €10 + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
Бонус за добре дошли
16
96
225% + 225 безплатни завъртания
Бонус за добре дошли
17
95
ДО €100 + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
Бонус за добре дошли
18
88
100% до €200 + 40 безплатни завъртания
Бонус за добре дошли
19
70
CASHBACK ДО 20%
Бонус за добре дошли
20
57
Бонус за Депозит 100% до $200
Бонус за добре дошли
21
49
Бонус 100% до 200 лв
Бонус за добре дошли
22
48
200% + 150 Безплатни Завъртания
Бонус за добре дошли

Какво е букмейкърски пункт?

Онлайн букмейкърите са сайтове за залагания, които приемат залози за различни спортни, телевизионни, културни и други видове събития. Докато при офлайн офисите за залагания човек трябва да посети най-близкия офис на компанията, за да направи залог, виртуалните сайтове за залагания позволяват това да стане по всяко удобно време и на всяко място. Залозите могат да се правят от компютър или телефон. Основното нещо е да имате достъп до интернет и да сте проверени на уебсайта.

Важно: Проверката е необходима, за да се потвърди самоличността ви. Без него финансовите транзакции (по-специално тегленето на средства) няма да са възможни.

Всички магазини за залагания се делят на няколко вида:

 • Лицензирани и нелицензирани. Първите са букмейкъри, които работят с лиценз, издаден в България или друга държава. Лицензът е гарант за справедливо изплащане. Нелицензирани букмейкъри могат да предоставят подобни услуги. Но в този случай няма гаранция за справедливи действия и прозрачност на плащанията.
 • Приемаме залозипреди мача и в live. Компаниите от първия тип приемат залози преди непосредственото начало на мача. Пазарите за клиенти могат да се появят няколко дни преди началото на събитието. От друга страна, букмейкърите на живо приемат залози на живо – когато мачът е в ход. Много компании съчетават тези две форми на обслужване.
  Класацията на уебсайта включва само лицензирани пунктове за залагания, които ви позволяват да залагате както по време на мача, така и преди началото му. Всичко, което трябва да направите, е да изберете компанията с най-привлекателни условия и да направите залог.

Най-добрите букмейкъри в България

Нашата служба редовно тества най-добрите букмейкъри. В резултат на тези тестове определихме най-добрите компании за залагания, които предлагат най-удобните за потребителите услуги. Компаниите за залагания са избрани въз основа на 5 критерия:

 • Законосъобразност. Препоръчваме ви да залагате на културни, политически, футболни (или други) залози с лицензирани компании. По този начин ще се предпазите от евентуално сътрудничество с измамни организации.
 • Избор на събития. Всички сайтове, представени в ТОП, приемат залози не само на футбол, но и на други спортни събития: тенис, волейбол, баскетбол и не само. Някои компании ви позволяват да залагате на политически (избори), културни (вокални конкурси) и други събития.
 • Наличие на бонуси. Бонусната програма е чудесен начин да спестите парите си, както и да получите допълнителни ползи от услугите на даден букмейкър.
 • Лесно използване. Колкото по-ясна е работата на сайта и колкото по-малко излишни елементи има в него, толкова по-лесно е да се залага. Ето защо в селекцията са представени само тези услуги, които се характеризират с ясен и прост интерфейс.
 • Наличие на мобилна версия. Всички услуги, изброени в селекцията, приемат залози както от компютър, така и от телефон. Мобилната версия позволява на залагащите да правят залози по всяко удобно време.

Можете да сте сигурни, че включените в селекцията сайтове за залагания са 100% най-добрите в тази област. Не е необходимо да проучвате лицензите им или да четете отзиви сами. Единственото, което трябва да направите, е да изберете най-привлекателния и удобен за вас офис.

Лицензирани букмейкъри в България

Лицензът е документ, издаден от компания, която е посредник между пункта за залагания и неговите клиенти. Тази организация контролира всички финансови транзакции и действа като гарант за тяхната официалност и честност. Лиценз могат да издават дружества от всяка държава. Затова не се притеснявайте, ако избраният от вас букмейкър няма български лиценз. Напълно възможно е този документ да е бил представен в букмейкърската кантора на друга държава от Европейския съюз.

Има няколко причини да предпочитате лицензирани букмейкъри (независимо от държавата, в която е издаден документът):

 • Официалност (лицензираните дружества предоставят услугите си официално и дейността им се регулира от съответния орган);
  финансова сигурност (наличието на лиценз гарантира навременни и справедливи плащания).
 • Ако лицензиран букмейкър по някаква причина ограничи достъпа на потребителя до сметката му или блокира финансовите му транзакции (напр. поради съмнение за измама), залагащият ще може да обжалва решението пред надзорния орган. Ето защо трябва да залагате само в сайтове, които са лицензирани (в която и да е държава). В противен случай излагате бюджета си на сериозна опасност.

Залози: Футболни залагания

Почти всички онлайн букмейкъри в България са специализирани в залаганията на футбол. Това се дължи на популярността на този спорт, както и на големия брой събития (клубни, национални, международни и др.). Букмейкърите могат да залагат на мачовете както на български (Лудогорец, Левски, ЦСКА), така и на чуждестранни (Валенсия, Еспаньол, Реал Мадрид) клубове.

Повечето букмейкъри предлагат възможност да правите залози в режим на живо. Това означава, че залозите се правят по време на играта. Този формат се характеризира с повишено напрежение поради постоянно променящите се коефициенти. Основното му предимство е възможността веднага да определите дали залогът е изигран или не (не е нужно да чакате края на мача, за да получите резултатите).

Сайтовете за футболни залози предлагат и възможността да направите залог по стандартния начин – преди началото на мача. В този случай залогът се поставя преди събитието, а резултатите се обявяват след края на мача. Основното предимство на този метод е обширният списък с възможни резултати, както и по-високите коефициенти.

Методи за оттегляне

За да направи първия си залог на спортно или друго събитие, потребителят трябва да се регистрира на уебсайта на букмейкъра и да направи депозит. В повечето случаи можете да направите депозит чрез:

 • Електронни портфейли;
 • Парични преводи;
 • Карти.

Някои букмейкъри вече са започнали да приемат криптовалута. За да направи депозит, потребителят трябва само да предостави информация за себе си (в профила) и да въведе данните за плащане (в портфейла). Оттеглянето е малко по-различно.

За да изтеглите пари от сметката си в букмейкърския офис, трябва да бъдете проверени. За целта е необходимо само да направите следното:

 • Попълнете подробна информация за себе си;
 • Предоставете сканиран документ, който потвърждава самоличността ви.

В някои компании проверката се извършва чрез повикване на мениджъра с потребителя. Подробните правила можете да прочетете на уебсайта на избрания букмейкър.

Проверката е необходима, за да се потвърди самоличността и да се изключат измами. Това е задължителна процедура за теглене на средства и също така потвърждава официалната дейност на букмейкъра.

Възможно е също така да изтеглите пари от уебсайта на букмейкъра към електронен портфейл, пластмасова карта или други налични дестинации. Трябва да имате предвид, че букмейкърът ще начисли такса за тегленето. Размерът на таксата зависи от условията на компанията и от избрания метод на теглене.

Бонуси на букмейкърите

Бонус програмите са обичайна практика в букмейкърските къщи. Те се въвеждат, за да:

 • Привличане на нови клиенти;
 • За да “събудите” залагащите, които не са били активни от дълго време;
 • Насърчаване на активните потребители;
 • Увеличаване на търсенето на техните услуги и др.

За потребителите бонусите са чудесен начин да спестят пари от залози или да получат по-големи печалби. Важното е да изберете правилния бонус. Днес повечето букмейкъри предлагат:

 • Бонус за добре дошли – начисляване на определен процент (от 25% до 300%) върху първия ви депозит. Средствата се кредитират след извършване на депозит.
 • Бонус без депозит – кредитиране на определена бонусна сума в сметката ви веднага след като регистрирате сметката си. Не изисква депозит.
 • Cashback (седмично/месечно) – възстановяване на процент от загубената сума в сметката на играча в края на седмицата/месеца.
 • Безплатни залози – предоставяне на определен брой залози, които потребителят може да направи безплатно.

Трябва да се има предвид, че всички бонуси, представени под формата на пари (напр.: процент върху депозита или бонус без депозит), не могат да бъдат изплатени. Можете да използвате спечелените пари само за залог в рамките на услугата. Ако залогът ви е успешен, парите могат да бъдат изтеглени.

Заключение

В онлайн магазините за залози можете да прекарате времето си както с интерес, така и с печалба. Най-важното е да се отдаде предпочитание на надеждни и сигурни компании. Винаги проверявайте сайта за залагания, преди да използвате услугите му. Проучете лиценза, предоставените бонуси и условията за теглене. Ако нямате време за подобно проучване, не се колебайте да изберете някоя от услугите, представени в нашата селекция, и направете първия си залог!

 

Често задавани въпроси

Какви са предимствата на лицензираните букмейкъри?
Сигурност на финансовите операции, официалност на действията, законност. Всички предимства са описани подробно по-горе.
На какво мога да заложа?
Събития от областта на спорта (футбол, баскетбол, тенис), политиката (президентски избори), изкуството (конкурси за певци) и др.
Какви методи за плащане мога да използвам, за да направя депозит?
Пластмасови карти, виртуални карти, електронни портфейли. Точният списък на наличните методи за извършване на депозит се определя от всяка компания поотделно.
В кои букмейкъри мога да залагам?
Препоръчваме ви да залагате в букмейкърите, които са представени в нашето ревю. Те са строго проверени и са потвърдили своята надеждност, безопасност и законност.